Publicerad 2019-11-07 | 08:27

Christian Berner Tech Trade växer med nya lokaler i Stockholm

Nu satsar Christian Berner Tech Trade ytterligare i Stockholmsrådet. Ett längre hyresavtal med Tungel Fastighets AB för en fastighet i Arninge, Täby är nu tecknat. Dotterbolagen Christian Berner AB och Zander & Ingeström AB kommer nu att dela kontor, lager och produktion.

– Vi blir allt större i Stockholmsområdet och gör nu en rejäl satsning där vi slår ihop våra två existerande kontor till en större hub. Vi är därför mycket glada över att ha hittat en passande fastighet i ett expansivt och attraktivt område som ger oss möjlighet att fortsätta växa och utveckla vår affär, säger Bo Söderqvist, vd och koncernchef för Christian Berner Tech Trade.

Kontraktet är ett resultat av en längre tids utvärdering att hitta lämpliga lokaler norr om Stockholm där båda företagen kan få plats med kontor, lager, produktion och service. Samlokaliseringen är en del i en långsiktig plan att växa och utveckla erbjudandet till nya och befintliga kunder.

Fastigheten har adressen Mätslingan 19A, Täby och tillträde sker under hösten 2020. Christian Berner AB flyttar från Bromma och Zander & Ingeström lämnar en närliggande fastighet i Arninge.

– För oss är det glädjande att hyra ut våra 3000 m2 på Mätslingan 19A till ett företag med utvecklande verksamhet och stabilt ägande, säger Caroline Tungel, vd på Tungel Fastighets AB och ser en stark tillväxt för hela området med allt bättre infrastruktur och kommunikationer.
 

Mätslingan-19a Täby