Publicerad 2022-09-07 | 14:00

Dotterbolaget Bullerbekämparen får stororder till Nexans i Norge

Christian Berner Tech Trade AB (publ) dotterbolag Bullerbekämparen levererar under 2023 kundanpassade manöverrum till Nexans Norways produktionsfaciliteter.

Nexans Norway är en del av den globala koncernen Nexans, vilka bidrar till elektrifieringen av samhället.

— När vi bygger ut vår anläggning i Halden har arbetsmiljön för operatörerna varit avgörande och dessa manöverrum kommer att uppfylla kraven på bullernivåer, ergonomi, luft och ljus för våra medarbetare, säger Ole A. Tangevold, teknisk projektledare på Nexans Norway.

Manöverrummen designas och tillverkas hos Bullerbekämparen i Stenkullen nära Göteborg. Bullerbekämparen är ett tidigare familjeföretag som varit en del av Christian Berner Tech Trade sedan 2019. Bolaget är specialiserade på praktisk bullerbekämpning i alla miljöer. Ordern kommer att levereras löpande under 2023 och ordervärdet uppgår till 16 MSEK.

— Det är en ära för oss att leverera kundanpassade helhetslösningar och att skapa förutsättningar för en god arbetsmiljö. Vi ser fram emot projektet tillsammans med Nexans, säger Andreas Lund, kundansvarig säljare på Bullerbekämparen.