Publicerad 2017-01-16 | 10:00

Christian Berner Tech Trade AB (publ) levererar två helautomatiska kartonneringslinjer till världsledande medicinskteknisk aktör

Christian Berner Tech Trade AB (publ) har i samarbete med Christ Packaging Systems GmbH fått en beställning på två kompletta och kundanpassade förpackningslinjer till blisterförpackningar. Kunden är en världsledande producent av medicinsktekniska komponenter. Kartonneringslinjerna kommer att levereras under hösten 2017 och har ett totalt ordervärde om en miljon euro.

Christian Berner valdes i konkurrens för att bolaget levererar den bästa tekniska lösningen och fullt ut kan möta kundens krav på flexibilitet i ett mycket kompakt format.

— Vi kom in tidigt i projektet och visade kunden att vi kan utveckla ett maskinkoncept helt skräddarsytt för deras behov, säger Peter Nobelius, teknisk säljare Christian Berner AB.

De kundanpassade förpackningslinjerna innehåller förutom huvudmomentet kartonnering, även flertalet olika typer av etikettering samt slutmärkning av kapseln med så kallad Track&Trace-information för spårbarhet. All printad och tryckt information verifieras med kameror gentemot databas för korrekthet innan kartongkapseln slutligen staplas upp för efterföljande hantering.

BoxTeq-100ET-1 BoxTeq-600 Details 01